Korjaamotyöt

Suoritamme huolto- ja korjaustöitä korjaamollamme. Korjaamme mm. poravaunuja, kaivonporauskalustoa, maanrakennuskoneita ja kuljetuskalustoa.

Korjaamomme sijaitsee Vihdin Nummelassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

TARJOAMAMME PALVELUT:

Korjaamotiloissamme on valmiudet kaluston laaja-alaisen huollon suorittamiseen. Valmiudet kattavat huoltotarpeet aina normaalihuollosta isompiin remontteihin. Palveluihimme kuuluu myös lisälaitteiden asennukset kuten lisävalot, hydrauliikkageneraattorit ja pölynsidontalaitteistot ym.

Korjaamolla suoritettavissa huolloissa etuna on, että kohde saadaan puhdistettua perusteellisesti. Lisäksi öljyjä sekä tarvittavia osia ei tarvitse kuljettaa maastoon, jolloin olosuhteet työn suorittamiseksi ovat optimaalisemmat. Huollon yhteydessä korjaamollamme pystymme tarkastamaan kohteen yleiskunnon ja ilmoittamaan mahdollisista tulevista remonttitarpeista.

Varastostamme löytyvät hydrauliikka- ja peräöljyt sekä yleisimmin käytettävät moottoriöljyt. Kauttamme on mahdollista tilata työhön tarvittavat osat valmiiksi asiakkaan antamien tietojen perusteella. Asiakas voi myös itse toimittaa huollossa tarvittavat osat.

Korjaamomme palvelee joustavasti. Työskentelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta!