Liikkuva huolto

Yrityksellämme on Viisi liikkuvaa huoltoyksikköä erilaisten työtehtävien suorittamiseksi.

Kaikista huoltoyksiköistämme löytyy yleistyökalut, hitsaus- ja polttoleikkausvälineistö, paineilma- ja akkutyökalut sekä perinteiset käsityökalut.

 

HUOLTOYKSIKKÖMME:

Huoltoautomme palvelevat ympäri Etelä-Suomea ja sovittaessa koko Suomen alueella.

Osa huoltoyksiköistämme on varustettu suurempia öljynvaihtoja ajatellen kiinteillä öljysäiliöillä ja pumpuilla. Kiinteät öljysäiliöt sekä pumput mahdollistavat laajan öljyvalikoiman tarjoamisen asiakkaillemme tien päällä. 

Kaappiautomme on varustettu perälautanostimella ja 1500 kg nostavalla Hiab-nosturilla. Näin voimme kuljettaa esimerkiksi kaivinkoneiden ja poravaunujen isot osat korjaamollemme.

Hydrauliikkaosien korjauksia varten osassa huoltoyksiköistämme on varusteena tarvittavat öljynimeytystarvikkeet sekä yleisimmin käytettävät tulpat ja letkujen tekemistä varten tarviitavat työvälineet. Lisäksi kaikissa huoltoyksiköissämme on 90SH O-rengaslajitelmat.

Jokaisessa huoltoyksikössämme on tarvittavat välineet sähkövikojen diagnosointiin ja korjaukseen. Käytämme yleisesti Deutsch-liittimiä tekemissämme töissä. Huoltoautoissamme on myös laaja lajitelma liittimiä.

Huoltoautoissamme on varusteena myös tappien irroitukseen tarvittavat lyöntivälineet sekä hydrauliset sylinterit.

Varmistamme korjauspaikalle sopivan huoltoyksikön asiakkaan tarpeet huomioiden.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta!